Безспорно Айлин Бобева бе една от най-красивите участнички във втория сезон

...
Безспорно Айлин Бобева бе една от най-красивите участнички във втория сезон
Коментари Харесай

Новите секси провокации на Айлин от Ергенът

Безспорно Айлин Бобева бе една от най-красивите участнички във втория сезон на " Ергенът ". Тя сподели, че с изключение на външните си дадености, има и забележителни умения по какъв начин да омагьосва мъжете. А след края на формата тя разпалва фантазиите по-силно от всеки път.
 Пам Велидис от
Защо и Пам от " Ергенът " се снима единствено по долни дрехи

Открита, както постоянно

По специалност Айлин е модел и точно с това продължава да се занимава и в този момент, а уговорките й са повече от всеки път.

От профила й в Instagram разбираме, че е определена за рекламно лице на нова българска марка за бански костюми.

На фрагментите от фотосесията виждаме хубавицата в с няколко модела от сбирката, всички в черно, което явно доста й отива.

И нямаме никакво подозрение, че е подготвена за лятото - както с съвършена форма, по този начин и плажни дрехи.

Айлин е приела и друго професионално предизвикателство след, с помощта на което я виждаме в ролята на същинско Барби. Моделът е на новата корица на списанието HALF Magazine е и неузнаваема в превъплъщенията си.

От изданието признават, че дълго са търсили верния облик, който е знак на консерватизъм, грешна обществена преценка, липса на тотална независимост и избор. И когато се спират на Барби, очевидно Айлин е верният човек, който да влезе в този облик.

Тя е актуалната кукла, която може да бъде всичко, което си изиска, и с всеки, с който си изиска. За построяването на визия моделът е с розова перука и напълно розов тоалет и още веднъж не й липсва мъжко внимание.
 Ваня Щерева и новата й ария
Ваня Щерева и музикалният й рестарт след " Ергенът "

Музиката още веднъж е на дневен ред

На фрагментите от фотосесията за списанието Айлин Бобева сменя още три визии, които са по едно и също време стилни и предизвикателни - тъкмо каквато е и тя. Съвременна принцеса, която не разчита на корона, а на личните си стремежи и умения, с цел да бъде същински щастлива, както го потвърди и в " Ергенът ". 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР